December 22, 2019

Sjöstugan

Sjöstugan (EJ tillgänglig för bokning i nuläget.)

Max 6 personer

Sjöstugan är en charmig gulmålad stuga med en murad eldningsbar eldstad inomhus och med sjöutsikt utöver det vanliga. Stugan ligger placerad ute på en egen udde intill sjön Tisnaren. Här finner ni lugnet och närheten till naturen, passa på att koppla av och njut av de vackra vyerna! 

I stugan finns tillgång till ett fullt utrustat kök, kallvatten i kranen direkt från sjön, en fungerande murad eldstad, ett sovrum med dubbelsäng och en trevlig glasveranda som vätter ut mot sjön i tre vinklar.

För er som är ett större sällskap finns även möjligheten att nyttja gästhuset som tillhör Sjöstugan. På baksidan av denna stuga finner ni även Sjöstugans dass. Önskas dusch och WC är ni varmt välkomna att använda den närliggande campingens faciliteter i servicehuset som ligger några hundra meter bort. Servicehuset är öppet dygnet runt och står till förfogande för samtliga gäster.

Strand och brygga finnes inom några meters räckhåll från stugan. I hyran ingår en egen roddbåt. Önskas elmotor går det att ordna till en extra kostnad, ange detta vid bokningsförfrågan. Fiskekort köps enklast via: https://www.ifiske.se/fiske-kalefjarden-i-tisnaren.htm

Möjliga tillval:
Elmotor
Kräftfiske