Årets campingsäsong sträcker sig från och med den 25/4 2024 till och med den 31/10 2024.
Lågsäsong: 25/4-16/6 & 12/8-31/10 2024
Högsäsong: 16/6-12/8 2024

I dagsläget har vi 30 campingplatser att erbjuda varav 22 av dessa är året-runt platser. Campingen ligger intill sjön Tisnaren med en egen badplats och inriktning på trädgårdsodling. Detta innebär att du som året-runt gäst hos oss får tillgång till extra mark i anslutning till husvagnsplatsen. Denna mark är enbart avsedd för att kunna skapa din idylliska och personliga trädgårdsodling. 

Som gäst hos oss har ni fri tillgång till ett modernt utrustat servicehus som är handikappanpassat. I servicehuset finns ett kök med spis, ugn och micro, toaletter samt duschar. Öppet dygnet runt. 

Önskar ni boka en dygnsplats? Vänligen klicka på länken för priser och förfrågan om tillgänglighet: Till bokningsförfrågan

Alla våra årsplatser är uthyrda för säsongen 2024. För att ställa dig i kö till en av våra året-runt platser går det bra att Kontakta oss

Invid campingen finner ni även vår nybyggda båthamn. I dagsläget har vi 15 båtplatser som hyrs ut årsvis. Är du intresserad av att ställa dig i kö till en båtplats? Vänligen kontakta oss via mail så återkommer vi till dig med priser och information.

Det är möjligt att boka Kräftfiske Campingpaket. I detta paket ingår följande: Campingplats, 10st kräftburar, kräftsump, hink och betesfisk. Möjligt att boka under perioden 3/8 – 29/9 2024.
Information gällande pris finner ni här: Prisinformation


Faciliteter camping:

Servicehus
Dygnsplatser
Båthamn
Badstrand
Lisa’s Kiosk